Want your
own Fotopage?






 
Zurina's FotoPage

By: Zurina Kefeli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Sep-2007 02:30 Email | Share | | Bookmark
Snowy Mountain 4 - 5 Ogos

sejuk nyerrrr
ramai2 posing sblm balik
masa berenti kat canberra
View all 5 photos...
Seronok pegi main snow kat Snowy Mt, Canberra dgn kawan2 postgrads yg lain..


Monday, 18-Jun-2007 13:34 Email | Share | | Bookmark
Port Stephens, Newcastle

gambo org pompuan jer
geng org lelaki jer
masa nak pi dolphin watch
View all 4 photos...
Sekarang dah masuk winter di Sydney...so sejuk2 nie seme aktiviti jadi slow..hibernate kat umah je la..plak tu hari2 hujan..lagi la malas nak keluar umah..masa summer hari tu..punya la panas sampai draught kat Australia.sekarang bila winter asyik hujan jer sampaikan banjir plak kat few places like Newcastle..so hari nie nak share gambar kitaorg masa pi Newcastle awal thn nie..masa tu cuaca ok..panas n memang sesuai la utk pi mkn angin kat sana..kitaorg sempat la pi main sand boarding kat Sand dune dan esoknye tengok dolphin kat Nelson Bay...seronok gak..pegi 3 buah kete dgn family Khaz, Asiah n Zahid, Dr Faizal n Hendra..kitaorg stay kat Best Western motel..agak jauh gak dengan Port Stephens coz masa tu seme motel dekat2 PS seme penuh..terpaksa la dok jauh sikit..Byk pengalaman manis/masam masa kat sana..termasuk la terpaksa lunch dlm semak coz takde tempat teduh nak bentang tikar..pelik org putih tengok kitaorg ramai2 keluar masuk dari semak kat tepi pantai..pastu plak kete sewa (yg dr faizal punya) kena langgar dgn mamat Chezlovakia yg tgh mabuk masa parking kat motel..sesat jln masa blk ke sydney..hehehe co-pilot dah penat sgt masa tu..macam2..but we really had a good time..bila agaknye nak pegi sana lagi ek?


Saturday, 9-Jun-2007 07:40 Email | Share | | Bookmark
Badminton Tournament 3rd June

Team MyPSA
regu mantap
regu plg mantap
View all 6 photos...
On the 3rd of June, MyPSA organized a badminton tournament between Malaysian students and officers at UniSyd..Macam tahun2 lepas MSD menang, MHRC no 2, MyPSA no 3 dan PPMS last place..beria2 main sampai sakit satu badan..walaupun letih tapi seronok sebab penyokong kuat..menang sorak pun jadik la kan yatie..


Tuesday, 5-Jun-2007 21:40 Email | Share | | Bookmark
Happy birthday to Abg Lan

kat Queen Victoria Market
tengok ape tu?
depan QV Market
View all 16 photos...
Hari ni birthday Abg Lan (050607)..tapi coz badan kitaorg still lenguh2 kesan main badminton ahad lepas so takde la nak pi mana2..last week (27-30hb Mei) kitaorg pi melbourne coz abg lan attend workshop kat melb univ..workshop 2 hari jer so pagi ahad tu sampai2 jer kitaorg pi Queen Victoria Market sementara nak tunggu waktu check in..beli souvenier dulu..kitaorg stay kat UniCity Apartment kat Lonsdale St. ok tempat tu tgh2 city so senang la nak pi mana2..bandar Melbourne ni teratur dan tak sangka ramai betul indian kat sana..tu yg kitaorg dapat makan roti telur n teh tarik kat melb.

1st day..pagi pi Queen Victoria Market..petang jln kaki ronda city sampai ke Federation Square..Malam pi umah ihsan (UIA)..jumpa his wife (ayu) and kids (amira n taufik). 2nd day, sementara abg lan pi workshop..apa lagi, ronda la shopping complex kat situ..bestnyer jln shopping sorang2..takde sape nak larang beli barang...hehehe malamnye kitaorg pi dinner umah Dr Ali (pengarah MSD kat Melb) n kak aida. Mkn gulai nenas n sambal tempoyak besttt..hari ke 3 tu pun spent pi shopping sorang2..pi Myer (coz kak aida kata myer kat melb lagi murah dr kat sydney)..malamnyer jumpa Mahazan n Tasha (tutor USIM) nak makan2 kat Nila restaurant..seronok jumpa diaorg..macam2 citer..last day, kitaorg check out pagi2 pastu pi breakfast kat krespy kreme (tempat favourite abg lan) n jln2 kat city..pi immigration museum, melb aquarium, n naik city circle tram around the city...petang tu pi DFO tapi takde ape sgt yg menarik..just beli blouse sehelai..pastu dah penat..terus ke airport naik skybus n balik sydney..
tima kasih kat shah yg hantar n jemput kitaorg kat airport..

ni gambar masa kat melb..tapi sebab ber2 jer maka gambarnye ada myself terpacak sorang2 atau abg lan berdiri menung sorang2..


Wednesday, 23-May-2007 23:48 Email | Share | | Bookmark
Glenworth Valley Horse Riding

masa tgh register
banyaknye kuda
naik kuda kepang jadik la
View all 9 photos...
Salam..ni nak share gambar masa kitaorg pi tunggang kuda kat Glenworth Valley dgn family Tn Hj Musa, En Naza n Ustaz Zuhir..hari tu cuaca agak kurenggg...masa tunggang selama 2 jam tu asyik hujan jer..kejap hujan kejap tak..sejuk gilerr..lepas abih 2 jam sakitnyer la badan tuhan saje yg tau..taubat dah tak nak naik kuda lagii..peliknyer Abg Lan ok jer..takde plak sakit2 badan, terer betul ngalahkan zorro..agaknyer guna pengalaman masa jadik koboi kat texas dulu kot yeehaaaa

Cara nak pi horse riding kat glenworth valley nie:
Addressnye: 69 Cooks Road, Peats Ridge NSW 2250
Bayaran: $65 per person for 2 hrs ride (kalau baru 1st time, 2 jam dah cukup)
$85 for 3 hrs and $110 for 6 hrs (patah tulang belakang nih)
Lepas ride boleh picnic kat area R&R kat situ..kalau nak picnic kat ranch tu boleh gak tapi kena cari tempat jauh sikit la coz kuda tu seme tak mandi so baunye menusuk kalbu..

Hepi riding!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net